AIESEC: Около света за 50 евро

01_194-1
Международната младежка организация AIESEC предлага изключително апетитна оферта на българските студенти. Само срещу еднократна такса от 50 евро организацията предлага студентски стажове в цял свят по проект наречен „Discover”. Проектът е част от глобална програма за развитие на обществото. Важно е да подчертаем, че той е достъпен както за първокурсници, така и за завършили студенти до 30 години от цялата страна. В полезрението на проекта са държави от Централна Европа и Балканите, Южна Америка и Китай, а стажовете ще бъдат с продължителност от 6 до 8 седмици.

На бъдещите млади учени са осигурени храната и нощувките, а таксата от 50 евро е за обработка на документите, и тя се заплаща еднократно. Всички, които имат желание да се включат в програмата могат доведат свои приятели, които също да се вземат участие в това предизвикателство. По този начин те ще получат отстъпка от такстата от 8 евро или дори безплатен стаж, ако успеят да склонят шестима приятели да участват в програмата.
k7lu81mtmezdrdid3q3

Участниците в „Discover” ще имат шанса да изнасят лекции и семинари пред деца на различни теми – екология, предприемачество, култура и преподаване на английски език. Освен това те ще имат предимството да работят с млади хора от цял свят, което би им осигурило трайни връзки и приятелства, и не на последно място възможността за запознанство с други култури.

Срокът за кандидатстване е 30 Август, а повече информация може да се отиде на сайта, както и в офиса на организацията в 15-а семинарна зала на Ректората на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

mediacafe.bg – Димо Димчев

За автора