Фотоконкурс „Лято в Пловдив“

Фондация "Пловдив 2019" обявява втория си фотоконкурс за тази година. Той ще трае точно 10-дни, считано от вчера (23.07) и е за най-интересна снимка с темата "Лято в Пловдив". "Пловдив е прекрасен през лятото. Покажете  как изглежда през вашите очи (обективи). Изпратете любителските и професионалните ви снимки, запечатали по оригинален начин лица, места или случки от Пловдив или портрет на самото лято", се казва в посланието, което адресират от Фондацията.

Търси се: автентична фотография, която представя града ни по нов и неочакван начин. Можете да  изпращате снимките и подкрепата си за каузата на имейл info@plovdiv2019.eu или в съобщение до страницата на Пловдив 2019 във Фейсбук.

Всички снимки ще бъдат добавени в албум в социалната мрежа, а победителят ще се определи от броя на харесванията. Последният ден загласуване е 2 август. Успех! Наградите включват рекламни материали на "Пловдив 2019" и билети за представления. Дори ако не спечелите награда, ще станете част от кандидатурата за Европейска столица на културата.

 

За автора

Вашият коментар