Фотоконурс „Европейците в България“

Информационното бюро на Европейския парламент в София организира младежки онлайн фотоконкурс на тема: "Обединени в разнообразието: българското културно многообразие. Българите като европейски граждани. Европейците в България." Конкурсът стартира на 1-ви декември 2011 г. и продължава до 15 октомври 2012 г., като в него могат да участват ученици, студенти или просто млади хора до 30-годишна възраст.
Желаещите за участие трябва да ни изпратят работите си на epsofia@europarl.europa.eu. Всеки месец на сайта на Информационното бюро на ЕП в България и на профила ни във Facebook ще бъде публикувана "Снимка на месеца", чийто автор ще получава символична награда.
"Снимките на месеца" до май 2012 г. ще бъдат включени и в нашето специално печатно издание за 9 май, Деня на Европа.
Всички изпратени предложения ще бъдат публикувани във Flickr и могат да бъдат използвани в наши информационни материали. В края на 2012 година жури, съставено от български евродепутати, представители на Информационното бюро и изтъкнат професионален фотограф, ще избере "Снимка на годината". Избраният победител плюс двамата подгласници ще бъдатизпратени от нас на посещение в Европейския парламент в Страсбург по време на негова сесия.
Всеки участник може да кандидатства с повече от една снимка, всеки месец, с колкото творби желае. Правилата за участие във фотоконкурса можете да намери на този линк. Изпращането на снимка за конкурса означава автоматично приемане на условията му. Надяваме се с настоящия конкурс да провокираме младите към един по-нетрадиционен поглед към ежедневието ни на европейци, пет години след присъединяването ни към Европейския съюз.
Студентският културен портал също набира млади и енергични хора за работа. За повече информация моля пишете на посочената поща mediacafe.mail@gmail.com
 

Вашият коментар