Искаш ли да пътуваш до Виена? Изпрати ни най-добра си снимка

Ако искате да пътувате до Виена това лято, сега е времето да се включите във фотоконкурса на Mediacafe.bg и МИКЦ Пловдив  – Област. Ние ти даваме това право, но само след като се пребориш с твоите връстници, да разгледаш цяла Виена в рамките на 2 дни, като са ти поети всички разноски, а после може да споделиш с нас твоите впечатления.

Това, което трябва да направиш е да ни изпратиш снимка с това как виждаш миграцията около себе си. Не е трудно! Просто снимай интересните хора, чужденците в България, които са постигнали това, към което се стремят и това, което дава смисъл за тяхното същестуване у нас. Или, ако си далеч извън България, заснеми твоите момемнти от пребивавенто си там и ни опиши какво си успял да постигнеш там. Лесно е нали?

Крайният срок за подаване на снимките е 15-ти юни (нямаш много време) на e-mail: migrationyouth@gmail.com

Ако искаш да спечелиш скромна сума от 200 лева или колело също използвай шанса си сега, като напишеш есе или запишеш своята история до младите хора в кратък видео формат.

Крайният срок за участие е 30 юни. Тези награди ще бъдат връчени на Международния ден на младежта на 12.08 в Пловдив.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ В САЙТА ЗА КОНКУРСА НА МИГРАЦИЯТА, като е важно да се знае, че срокът за изпращане на материалите е удължен до края на месец юни.

Наградите са осигурени от  Туристическа фирима "Афродита-транс", пицарии ВЕРДИ, Фирма "Макском", Европейски колеж Пловдив

Медийни партньори: БГ радио и Радио -1 Рок

Пътуването до Виена ще бъдат връчено на специална дата в края на този месец в заведение Legends club в Пловдив. Всеки участник ще бъде поканен лично.

За повече информация пишете на мейл: mediacafe.mail@gmail.com

 

За автора

Вашият коментар