Театър „Hand“ се включват във фестивала „Черната кутия“ днес

Добре познатите артисти от театър "Hand" се включват в 6-тия ден на "Черната кутия" тази вечер в театралната си зала до училище "Дружба". Кени и компания представят постановката "ЕГО", а ние сме сигурни, че желаещите да видят клоуна и компания е огромен. "Его" куклен спектакъл с ръце (голи ръце, сенки, ултравиолет).

Ръцете са най-яркото изразно средство на човека, а Кени владее играта с тях до съвършенство. Именно по тази причина използваме тях, за да достигне посланието на този спектакъл до всички, без значение от тяхната възраст, пол, националност или вероизповедание. Представлението се състои от няколко малки пиеси. Всяка от тях е с различна тема, но с една и съща идея: малко доброта и любов са достатъчни, да решат всякакъв конфликт, без да се стига до грубост и насилие.

  • Режисьор: Иво Игнатов-Кени
  • Музика: Иван Кавръков
  • Аранжимент: Петър Стоянов

„Его – аз в смисъл ти“ – Театър „Hand“ – България

Място: Зала "Театър Hand", 19:00 часа

"Глас" от Елена Алексиева, Моноспектакъл на Ивана Папазова

Да пее или да замълчи завинаги? Една велика певица се ражда от сянката на друга. А може би сянката, отражението е именно другата. Дубльорката или оригиналът. Виктория Глас или Мария Калас. За едната животът свършва там, където е свършило изкуството. А за другата продължава безмилостно. Овладяла ролята си до съвършенство, дубльорката знае как да изиграе примадоната. Ще се поддаде ли на изкушението да излезе на сцената и да го направи?

  • Режисьор: Калин Ангелов
  • Сценография и костюми: Теодора Лазарова
  • Консултант: доц. Лилия Илиева

Камерна зала в Драматичен театър – Пловдив, 19:00 часа

 

За автора

Вашият коментар