JOB and KARRIERE 2018 PLOVDIV събира младите и амбициозни хора в ТУ

Кариерният ден е специално насочен към всички млади хора и студенти, които имат амбицията да се развиват у нас

Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) организира в рамките на "Дни на науката” на Технически университет – София поредното си кариерно събитие 

Владеете чужди езици, завършили сте част от обучението си в чужбина или в България или сте мотивиран специалист с опит в мултикултурна среда? Тогава това събитие ви предлага възможността да се свържете с големи немски, български и чуждестранни работодатели от регион Пловдив. 

Целта на Кариерен форум – JOB & KARRIERE 2018 PLOVDIV, организиран от Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК), е да събере на едно място млади и добре образовани хора и  аботодатели, търсещи подходящи служители и стажанти. Мисията на организаториоте  е да направият срещата максимално ползотворна и за двете страни, споделиха те за mediacafe.

Част от фирмите-изложители са големи мултинационални компании като TELUS International Europe, Kaufland Bulgaria, EVN Bulgaria, Liebherr-Hausgeräte Marica и др.

Форумът ще се състои на 16 май 2018 от 10:00 до 15:00 часа в централно фоайе, ет.1 на Техническия университет на ул. Цанко Дюстабанов 25.

  • 16 май 2018 г. (сряда), от 10:00 до 15:00 ч. 
  • Централно фоайе, ет.1, ТУ София – филиал Пловдив

Кариерен форум – JOB & KARRIERE се реализира в сътрудничество с Технически университет – София, филиал Пловдив.

Повече за събитието може да видите ТУК

Вашият коментар