Любо Киров готви голям концерт на Античния, представя новия си албум

“Както преди” е заглавието на новият албум на Любо Киров, който ще бъде представен за първи път на сцената на Античния театър под тепетата 

Дата на събитието е планувано за 14-ти юни, а началото ще бъде дадено в 21 часа. Именно от тази сцена ще започне лятното турне на изпълнителя, споделиха организаторите от MaskArt за mediacafe.bg. 

Любо Киров несъмнено ще изпълни Античния театър до краен предел и ще потопи пловдивската публика в незабравимо преживяване със съвременната българска музика. Заедно с него на сцената ще се качат и невероятните музиканти Живко Петров (клавиши), Ангел Дюлгеров (китара), Александър Обретенов (D2 бас китара), Калин Вельов (барабани и перкусии) и LaTiDa (вокали).

Текстописец на над 200 хита, композитор, инструменталист, художник, продуцент, Любо е с награди за най-добра група, солов изпълнител и музика, но с живите си концертни и клубни участия пред многохилядна публика, той печели най-ценната награда – признанието и любовта на публиката.

Всичко това дава на Любо Киров статут на истински Артист, който с лекота, талант и харизма покорява всяка сцена и рисува новата Вселена, укрепвайки вярата ни в Любовта.” 

Билети все още може да се намеярт на касата на "МаскАрт" в Дом на културата " Борис Христов" и в мрежата на eventim. Цени: 15лв, 20лв, 25лв и 30лв

Деца до 5 годишна възраст влизат без билет и без право на седящо място.

Повече за концерта и музикалната сцена под тепетата ще намерите в сайта на пловдивките клубове – Plovdivclubs.com

Вашият коментар