Над 3000 ученици окупират зала СИЛА в голям концерт на BNR, Murda Boyz и …

ВНИМАНИЕ! Пловдив събира най-големите BG ХИП-ХОП сензации на първото по рода си събитие „Нова вълба“ 
 
Хип-хоп събитието ще е споциално за края на учебната година под тепетата – 30 юни в спортен комплекс „Сила“
 
Родните морски клубове откриват летния сезон за хип-хоп партита още през май, а в дискотеките из останалите български градове купонът тече целогодишно. Кой елемент от любимата ни музика, обаче, ни липсва най-много, а не го получаваме? Екипът на клуба, който не спира да разпръсква хип-хоп културата у нас – Bling Entertainment oткри отговора – концертите на живо, събиращи най-актуалните лица от хип-хоп сцената на едно място на събитие, което освен за възрастни, е достъпно по-малките фенове на музиката.
 
В самия край на юни (30.06) от 19:00 часа Пловдив ще се превърне в арена „Нова Вълна” – първият концерт по рода си от голям калибър, включващ безспорните топ музикални фаворити на меломаните, а именно Murda Boyz, MBT, БНР, V:rgo & TRF и Vessou. 
 
 
Трап лидерите ще забият на една сцена своите брутални хитове, а мястото, където това ще се случи, е повече от комфортно и достатъчно голямо, където на едно място ще купонясват между 3 и 5 хиляди пловдивчани. 
 
Става дума за най-модерната и възлова локация за осъществяване на подобни зрелища на живо в Пловдив (както и други спортни, развлекателни и социални дейности) – комплекса от ново поколение – „С.И.²Л.А.“ (ул. „Тракия“ №50) и по-конкретно – неговата мултифункционална спортна зала. (Сградата разполага и с паркинг на 4 нива, така че къде да оставите вашите автомобили, нека бъде последната ви грижа). 
 
Организаторите споделиха за mediacafe, че от тази седмица вече са пуснати специални промоционални билети за ученици между 8-ми и 12-ти клас, които може да бъдат намерени във всяко едно елитно училище от представителна съответното училище. Предварителните тални ще са на цена от 15 лева, а те ще включват и допълнителни бонуси за всички, които си ги закупят до края на май. 
 
Очаквайте съвсем скоро игра с безплатни билети в mediacafe.bg
 
Mедийни партньори: Mediacafe.bg и Plovdivclubs.com

За автора

Вашият коментар