Конкурс за стаж за студенти. Победителят избира страната и континета на стажа си!

За поредна година млади хора от цял свят могат да се включат в годишния конкурс за стажанти на международната компания за образователни услуги Education First (EF). Победителите ще бъдат трима, класирани съответно на първо, второ и трето място. Те ще се определят първо на локално, а след това на международно ниво. Стажовете са в офисите на компанията в различни държави.
Победителят ще може да избира между маркетинговите, административните, рекламните и IT отделите в зависимост от собствение си интереси и специализация. Негов ще бъде и изборът в коя страна и дори на кой континент да стажува. Компанията има 400 училища за чужди езици и офиси в 50 държави по целия свят.
 
Стажуването ще е три месеца. За класираните на второ и трето място срокът е един месец. Организаторите предвиждат награди и за победителите на ниво държава, които обаче още не са оповестени. Кандидатстването и оценяването на желаещите става изцяло в интернет през следващите три месеца. Като начало кандидатите трябва да качат СV на сайта на частното училище.
 
Следваща задължителна стъпка е записване на видео клип, не по-дълъг от три минути, с отговор на въпроса "Как този стаж ще промени бъдещето ви?".
 
Кандидатите трябва да заложат на креативност и умения за популяризиране на продукта си, съветват от EF, защото първоначалното гласуване ще е свободно за хора, ползващи интернет и социалните мрежи. Най-напред ще бъдат избрани регионални победители, които ще се включат в международното състезание.
 
В последния етап ще се въведе финална задача за кандидатите в зависимост от техния брой и регионална разпръснатост. Победителят ще бъде известен на 31 март 2011 г. Крайният срок за кандидатстване в първия етап е 15 януари 2011 г. 

Вашият коментар