Открий инженера в себе си – студентска игра с опция за стаж

Технически университет София – филиал Пловдив и студентския съвет, заедно с Международна организация БЕСТ подготвят специална изненада за студентите си. Те организират студентска игра с реални казуси. Тя се нарича "Открий инженера в себе си" и има за цел да мотивира студентите от ТУ да приложат знанията си и освен това да намерят бъдещия си работодател. Желаещите да се включат ще бъдат разпределени в отбори по техен избор и ще трябва да се борят с дадени проблеми в зависимост от поставените им задачи, след което презентационно ще изказват своето решение. Събитието е подходящо за студенти от всяка специалност и курс.
Case Study – Компания поставя задача – казус на участниците. Отборите трабва да намерят рационално и приложимо решение на казуса в рамките на няколко часа. Всеки отбор прави презентация на решението, до което е достигнал.
 
Ето как организаторите представят играта пред студентите:
 
Омръзна ли ти да учиш само “суха” теория? Искаш ли да премериш сили с твои колеги в едно забавно състезание? Искаш ли да си намериш стаж за лятото? Или може би си търсиш вече работа? Ако поне на един въпрос отговорът ти е “ДА”, то веднага се регистрирай сам или като отбор! Защо да го правиш?
 
  • Защото има за всекиго по нещо – можеш да избереш категория, която ти е интересна;
  • Ще видиш как се работи в екип;
  • Имаш възможността да се запознаеш с реални казуси от практиката, както и да си намериш стаж за лятото.
Събитието ще се проведе в Пловдив на 3-ти май от 10:00ч. в АУЛАТА на ТУ София, филиал Пловдив!
 
  

Вашият коментар