Търсите ли си хубав стаж в арт среда?

"Улица Отец Паисий" предлага стажантска позиция подходяща за студенти с насоченост към журналистика и комуникации, филологии, културология, мениджмънт на културни събития
От  5-ти до 26-ти април фондация „Отворени Изкуства” обявява свободни неплатени позиции за стажанти, желаещи да се включат в Четвъртото издание на фестивал ”Улица Отец Паисий” – Поведение. Позицията е Асистент – куратор и за нея има само едно свободно място. Последният срок за кандидатстване е 26 април, а периодът на заетост с мероприятието е от  1 май до 15 юни, като хорариума часове е 140 часа.
Отговорностите са:
  • Търсене на информация в онлайн мрежата;
  • Активност в социалните мрежи и комуникационните канали на фестивала;
  • Комуникация с участниците и асистенция преди и по време на фестивала;
  • Офис дейности.
 
Това, което можете да придобиете като стажант е ценен опит в областта на културния мениджмънт, динамични и отговорни задължения и постигането на резултати, опит в културната сфера и събитийното планиране. Дейността е подходяща за хора, интересуващи се от журналистика и комуникации, филологии, културология и мениджмънт на културни събития.
За да кандидатствате е необходимо да:
  • Изпратите кратко описание за себе си и интересите ви, мотивационно писмо, снимка и CV на e-mail: info@openarts.info .
  • Посочете дали имате опит в работата с Фондация „Отворени изкуства”.
Отговорите и поканите за интервютата ще бъдат разпратени между 22 и 26 април. Телефон за връзка и въпроси: 0885/ 78 73 06
ulucata
 
За фестивала през 2013-та година:
 
Фестивал „Улица Отец Паисий“ ще се проведе за четвърти пореден път в Пловдив на 7, 8 и 9 юни 2013 година в обществени, лични и публични пространства по продължението на улица “Отец Паисий”. Организиран от фондация “Отворени Изкуства” под мотото си “Успоредната градска култура”, фестивалът ежегодно представя различен тематичен фокус и програма от изложби, пърформанси, лекции, дискусии, уъркшопи и концерти. През 2013 г. фестивалът ще се обедини около темата „Поведение”, а за негов куратор е поканена Стефка Цанева.
 
 

Вашият коментар