Безплатна академия събира младежи с интерес към рекламата

Рекламната агенция Saatchi&Saatchi организира безплатна академия за млади таланти по време на тазгодишното издание на рекламния фестивал ФАРА в Албена.

Инициативата е насочена към младежи без практически опит и се осъществява в партньорство с Miami Ad School (Madrid) и Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА). Целта й е да помогне на участниците да придобият знания и опит в сферата на рекламата, както и да ги подкрепи в намирането на първата работа. Крайният срок за кандидатстване е 3 август 2015 г. на този адрес.

В проекта могат да участват всички, които имат интерес към рекламното писане, графичния дизайн или дигиталните комуникации. Избраните кандидати ще решават истински социален проблем, след което ще представят идеите си пред творческите директори на различни български рекламни агенции. Гост лектор на събитието ще бъде директорът "Проучвания" в Miami Ad School Начо Естейре, който ще покаже на младежите как да развият и структурират идеите си за презентацията пред журито, информират още организаторите.

Академията Saatchi Circle ФАРА ще се проведе между 10 и 12 септември 2015 г. Повече информация можете да намерите на този адрес.

Вашият коментар