Топ личности ще бъдат лектори на TEDxPrimorskiPark

На 25 ноември, на сцената на TEDxPrimorskiPark в емблематичната сграда на Драматичен театър “Стоян Бъчваров”, ще застанат едни от най-изявените личности, за да представят своите идеи, които си заслужава да бъдат споделени.

Сред лекторите на събитието е световно познатият лектор от голямата сцена на TED – Саймън Анхолт, който е основател на нова държава, чийто национален интерес е международният, а гражданите идват от почти всяка страна по света. Любимата ни актриса Мартина Вачкова ще сподели мотивираща история за най-важната роля в живота, а един от най-изявените представители на сладкарската гилдия Борислав Екзархов ще пренесе аудиторията в едно техноемоционално изживяване на десерта. Михаил Заимов ще разкрие тайните на морето, а д-р Констатин Герганов ще провокира аудиторията с разкази  за войната и какво всъщност тя убива. Лектори, сред които Александър Кръстев, Радослава Ненова, Димитрина Докимова, Стратимир Георгиев, Даниел Монтилио и Марин Железов, ще споделят истории и тяхната сила като създатели, иноватори и носещи промяна.

ТEDxPrimorskiPark първото издание за града и ще предостави уникално изживяване за всеки гост. Лекторите на събитието са лидери, които не се спират пред бариете и мислят отвъд хоризонта. Лидери в обществото, които взимат едни от най-важните решения, справят се с трудностите и посочват правилния път на другите. Точно затова и събитието с надслов “Край морето и отвъд”.

TEDx е организация с нестопанска цел, посветена на идеите, които заслужават да бъдат споделени. Началото й е поставено през 1984г. под формата на конференция, която събира хора от три сфери: технология, забавление, дизайн. Обхватът й се разширява все повече благодарение на жаждата за знания. TEDxPrimorskiPark е местно събитие, чиято цел е да обединява хората да споделят идеи и да преоткриват уникалните възможности и предизвикателства в живота.

Кой още ще бъде лектор и билети за събитието: http://tedxprimorskipark.com

Събитие онлайн: https://www.facebook.com/events/297181067773866/

За автора

Вашият коментар