Liebherr Business Run Plovdiv 2021 в подкрепа на ранното детско развитие

Присъединете се към щафетното бягане на 3 октомври по затворено трасе около завода на Liebherr в Пловдив.

Business Run – най-големият тийм билдинг в България, ще бъде отново в Пловдив тази есен и ще подкрепи местна кауза. На 3 октомври щафетното бягане за фирмени отбори ще се проведе по затворено трасе около завода на Liebherr.

Корпоративната щафета е благотворителна и всяка година 30% от стартовите такси органзаторите даряват на различни каузи. Спортен клуб „Бегач“ и Liebherr отново избраха да застанат зад локална кауза. За екипа на фондация „За Нашите Деца“ е чест, че състезанието ще подкрепи работата на новооткрития Комплекс за ранно детско развитие в Пловдив, още повече, че Liebherr е една от първите фирми, които откликнаха на апела за създаване на Комплекса в Пловдив преди близо две години и трайно подпомагат каузата за ранно детско развитие, както корпоративно, така и чрез служителите си.

В Комплекса за ранно детско развитие в Пловдив социални работници, психолози, логопеди, рехабилитатори, кинезитерапевти, специалисти ранно детско развитие и ранна детска интервенция развиват и предоставят разнообразни социални услуги за постигане на оптимално развитие на децата в ранна детска възраст, подкрепа за сигурна семейна среда и преодоляване на рисковете за живота и здравето на децата. Участието в Liebherr Business Run 2021 ще даде възможност на екипите на фондацията да дават активна и насърчаваща подкрепа на малки деца с трудности и проблеми в развитието и деца от рискови групи, за да растат пълноценно и хармонично, а техните родители и хората в родителска роля бъдат уверени, че полагат най-добрата грижа за децата.

Чрез включване в щафетата на 3 октомври всеки може да подкрепи каузата, за да дадем шанс на пловдивските деца да развиват потенциала си в сигурна и стимулираща семейна среда от най-ранната си възраст. Състезанието се провежда от 2013 в Бизнес Парк София, а през 2017 за пръв път и в Пловдив. През 2019 в София, Варна и Пловдив участваха над 1600 души от над 200 компании.

Приятелите ни от СК „Бегач“ са доказали многократно своята ангажираност със социално значимите каузи на фондация „За Нашите Деца“. Последното издание на Пловдивската щафета през 2019 допринесе за работата ни в подкрепа на семействата и предотвратяване на раздялата на деца от техните родители, а през 2020 заради мерките състезанието в града под тепетата не се проведе. В София чрез пет издания на щафетния тиймбилдинг СК „Бегач“ помага на дейността на фондацията в различни направления.

Регистрацията за Liebherr Business Run 2021 вече започна. До 22 август можете да регистрате отбор от 4 души, възползвайки се от таксата за ранна регистрация. До 19 септември ще продължи стандартната регистрация, а в късната може да се включите до 1 октомври. Малките също бягат, така че можете да доведете и децата си. За тях от 12:30 ще започне Kids Run Business е състезание и лекоатлетична тренировка за деца, които винаги са поводи за много радост и гордост. Ако сте в София и искате да се включите, организаторите са предвидили транспорт, който можете да ангажирате за отбора си. Има и допълнителни награди – всеки участник ще получи подарък за спомен, а отборът победител – хладилник Liebherr за офиса.

Очакваме Ви на 3 октомври от 10:00 часа на Leibherr Business Run Plovdiv, за да насърчим екипния дух, да потичаме за здраве и да подкрепим развитието на децата от ранна възраст. За да бъдем заедно!

Вашият коментар