Музикално бинго дарява средства за „Нощ на Ангелите“

Хендмейд артисти, спортни клубове, заведения и търговски обекти в подкрепа на 5-те каузи на фондацията

Музикално бинго ще забавлява посетителите на заведенията на ул Абаджийска  в съботната вечер, а всички закупили талонче за участие ще подпомогнат третото издание на „Нощ на ангелите“. Благотворителната вечер ще се състои тази събота, на 17-ти септември, а целта на организаторите през тази година е да помогнат на няколко каузи, като събраните средства ще бъдат разпределени между тях. 

Включвайки се в „Нощ на ангелите“, заведенията и търговските обекти, станали част от кампанията и маркирани с отличителни знаци, ще дарят част от оборота си, направен в съботния ден. На сцена “Ядрото” в„Капана“ се организира и Благотворителен  базар, детски работилници и други инициативи, които също подпомагат събирането на средства. По време на всички тях ще бъдат поставени кутии за събиране на средства, а участниците ще дарят и част от своя оборот от продажбите.

Открита благотворителна тренировка по Kangoo Jump ще се проведе в квартал Капана, точно в 11 часа, а сред останалите обекти, които подкрепиха каузата са оптика, салон за красота, хранителни магазини, мебелни магазини, магазини за сувенири, медицински и дентални кабинети и аптеки.

Традиционно в Нощ на Ангелите ще се проведе и Музикално бинго – увеселение, обединяващо в себе си традиционното бинго с музика. Световни и български музикални хитове, обичани и добре познати на всички, ще забавляват участниците, а закупувайки талон за участие в играта участниците ще помогнат за постигането на общата цел, дарявайки своя принос към кампанията. Заведенията, които са част от Музикално бинго ще дарят различни награди и част от своя оборот към фондацията, а водещ ще бъде  Стефан Лозанов. Музикално бинго стартира точно в 20:00часа, като в него се включват повечето заведения на улица Абаджийска.

Правилата на  играта: След като закупите своя талон, вие ще участвате в следващото разиграване на играта. На всеки талон вместо цифри ще бъдат изписани имената на световни и български хитови песни. В момента, в който музиката бъде пусната и участниците чуят парчето, веднага трябва да проверите дали го имате на своя талон. Щом дадена песен бъде открита на талона, тя трябва да бъде зачеркната, оградена, задраскана или отбелязана по някакъв начин. Първият участник, направил „линия“ (хоризонтална, вертикална или диагонална) ще получи шотове, а първият играч, който отбележи всичките си песни на бинго талона, трябва да се изправи и да извика силно „БИНГО!“, след което ще получи като награда бутилка марков алкохол.

Призивът, който отправят организаторите е към гражданите – всеки може да се включи в инициативата като посети на 17-ти септември някой от обектите или се включи в музикалното бинго на ул.Абаджийска, както и ако посети благотворителния базар в Капана.  Кои са заведенията и търговските обекти, които се включват тази година, както и за подкрепяните от нас каузи може да видите тук: https://bit.ly/2UDBcEw

Припомняме, че  до сега Нощ на Ангелите преминава с изключителен успех, като първата година инициативата успя да обедини Пловдив и да събере близо 70 000 лева за лечението на 34-годишния Ангел Краевски, диагностициран с остра миелоидна левкемия. Второто издание подкрепи малкия Божидар, като за неговото лечение също събрани около 65 000 лв. 

Каузите на фондация “Нощ на Ангелите” могат да бъдат подкрепени и чрез дарение на :

 BG43UNCR70001524538790

Уникредит Булбанк
Титуляр: Фондация Нощ на Ангелите

За автора

Вашият коментар