Пловдив се обединява в подкрепа на Димитър Друмев

Пловдивчанинът Димитър Друмев има нужда от подкрепата на всички нас, за да се пребори с предизвикателството, пред което е изправен. Димитър е диагностициран с хронична миелоидна левкемия, а за лечението, което му предстои в Германия, е нужно да бъдат събрани непосилните за близките му 400 хиляди евро.

Тази събота (17.04) в квартал „Капана“ ще се състои благотворителна инициатива с подкрепата на @bohemivkapana , @yellowdotkapana и @MYFACECAFEShop.

Събитието, наречено „Коктейли за добро“, ще бъде в подкрепа на Димитър, а собствениците на заведенията организират открит бар, като процент от оборота на трите заведения ще бъде отделен в полза на Митко и неговото лечение. На трите обекта ще бъдат поставени и  кутии за дарение.

Всички, които няма да имат възможност да посетят събитието в „Капана“, но имат желание да помогнат, могат да го направят като се включат в благотворителния базар в подкрепа на Митко ТУК

Ето какъв призив отправи и неговата приятелка Радост Папазова към всички хора, имащи сърца, които не биха останали безучастни и биха подкрепили Димитър в неговата битка:

Приятели, обръщам се към вас с молбата да помогнем на моя приятел Димитър Друмев да се справи с предизвикателството, наречено левкемия, пред което е изправен. Лечението, което му предстои, е на стойност 400 000 евро и има нужда от нашата финансова подкрепа.

Димитър е изключително борбен и изпълнен с желание за живот. Като свидетел на всичко през което той преминава се възхищавам на силата, която притежава и знам, че той ще се справи стига и ние да му подадем ръка.

Затова искрено моля всеки, който може да помогне, да го направи било то и само с разпространението на нашата кауза. За него значи много. Благодаря предварително на всички, които се включат!

Който желае може да се включи и в благотворителния базар в подкрепа на Митко.“

Тези от Вас, които искат да направят дарение по банков път, могат да подкрепят Димитър по следния начин:

IBAN: BG35STSA93000027867463

BIC/SWIFT: STSABGSF

Банка ДСК

Титуляр: Димитър Крумов Друмев

Адрес: Петко Д. Петков 23, Пловдив, ПК 4000

PayPal: dim.drumev@gmail.com

Пловдив, време е да покажем отново, че заедно можем да се справим! Правили сме го вече, да го направим пак!

Вашият коментар