Пловдивският клуб Round Table 3 връчва ежегодните си стипендии

Три университетски стипендии ще предостави и тази година клуб Round Table 3 Пловдив. За стипендиите, подкрепящи изявени студенти от пловдивските вузове, може да се кандидатства до 24 октомври на адрес: https://www.rt3plovdiv.com/

Важно условие, на което трябва да отговарят кандидатите, е да имат успех над 4,50 от последния приключен семестър. Останалите документи, които трябва да подадат още са CV и копие от първата страница на студентска книжка. Нужна е и информация за лични постижения към момента и как одобрените смятат да подпомогнат развитието си чрез стипендията. По желание могат да изпратят копия от сертификати, дипломи и препоръки.

Награждаването ще се състои в Деня на будителите- 1 ноември на ежегодния благотворителен бал на Round Table 3 Пловдив. Голямата стипендия „Димитър Анастасов“ е на стойност 3000 лв., а двете допълнителни са по 2000 лв.

От клуба припомнят, че традиционно връчват освен три големи стипендии и допълнителни парични награди. Миналата годината осем талантливи студенти от Медицинския университет, Техническия университет и АМТИИ получиха възможност да подпомогнат развитието си чрез стипендиите.

Вече 22 години клуб Round Table 3 подкрепя талантите на Пловдив като им помага да реализират мечтите си. Стипендианти през годините са един от най-успешните български каратисти – шихан Валери Димитров, формация „Елика“, мозъчният хирург д-р Елизар Цветков, който използва сумата за специализация в Япония.

Повече от две десетилетия членовете на клуб Round Table 3 Пловдив участват и насърчават инициативи в полза на обществото, и в частност на младите хора. Тази година под егидата на клуба се реализира шахматна среща на поколенията, която събра гросмайстори от цял свят.

Повече за клуба и инициативите му следете в сайта: https://www.rt3plovdiv.com/

За автора

Вашият коментар