Предай нататък: Да помогнем на Хриси!

39-годишната Христина Барашка от Пловдив има нужда от финансовата подкрепа на всички хора с добри сърца, за да преодолее трудното изпитание пред което е изправена. Хриси е щастливо омъжена майка на две деца, която в края на миналата година разбира, че е болна от рак. След изминати многобройни перипетии до този момент, днес тя има нужда от средства, непосилни за семейството ѝ, с които да продължи своето лечение.

Ето какъв е и нейният призив към всички нас:

Здравейте, мои Ангели и хора с огромни сърца! Благодарение на Вас стигнахме до тук. Пиша тези редове с много тъга и с много надежда, че ще справим и сега …Изправена съм пред най трудния избор, който трябва да взема, да се подложа на изключително сложна и тежка за мен операция за отстраняване на тумора, която от своя страна води до тежки и необратими за мен последици,(отстраняване на гласните струни , премахване на част от хранопровода, защото тумора е обхванала и част от хранопровода), като с две думи ми казаха, че ако не се оперирам възможно най бързо, шансовете за живот за мен спират до тук.

Операцията, която предстои е изключително спешна и неотложна. Имам нужда от вашата помощ. Сумата е непосилна за моето семейство, като по неофициална информация тя ще е от порядъка на 30 000-45 000евро.

Очакваме оферта от турската клиника „Аджъбадем“ и ще я приложим, за да е видима за всички вас – Дарителите.

Без Вас ние сме обречени! Моля с цялото си сърце, помогнете ми да си отгледам двете прекрасни дъщери, които са съкрушени и уплашени от случващото се с тяхната любима майка…Вярвам, че ще застанете до нас в този толкова труден момент…Искрени благодарности от мен и моето семейство към всички Вас!

Заедно можем! Да помогнем на Хриси срещу Рака!

Дарителска сметка:

Банка ДСК“Пулс“

IBAN BG18STSA93000029416083

Титуляр: Христина Василева Матеева-Барашка

Основание : дарение

Повече информация по случващото се с Хриси можете да видите ТУК

За автора

Вашият коментар