Предай нататък: Да помогнем на Христина Грозданова в борбата ѝ за живот

47-годишната Христина Грозданова има нужда от помощта ни, за да продължи да живее щастливо със своето семейство. Ето какъв призив отправят към всички нас нейните близки:

„Здравейте, мили и отзивчиви хора, Трагичната история на Христина Стоилкова Грозданова и семейство ѝ започва на 18.10.2021г. Жена на 47г. от община Петрич, бори се с тежко онкологично заболяване – КАРЦИНОМ НА СТОМАХА с метастази в черния дроб, малкия таз и лигавицата на стомаха. Започва се с операция в УМБАЛ “Токуда” в София, последвана от химиотерапии, но за съжаление, резултатът е временен.

Страданията за болната жена започват отново. Христина постъпва в клиника в Република Турция на 25.08.2022г., когато състоянието ѝ се е влошава. Бори се с всички сили за живота си, за да не оставя нейните две рожби и съпруга си, който се грижи сам за семейството.

Тя има две деца, които тепърва израстват, а сега трябва да се борят за живота на единия си родител. От малки момчета се превръщат в големи грижовни синове. Непрестанната борба в момента е в процес, но са нужни и средства за пълното възстановяване, с които те не разполагат.

Нужни са 60 000 лв. за провеждането на още химиотерапии в Република Турция за спасението на Хриси. През този труден период близките ѝ не свалят усмивките от лицето си. Нека им помогнем да запазят надежда и да не оставяме две дечица без родител и мъж без своя спътник в живота.

Благодарим Ви за помощта!“

Банкова сметка: BG46RZBB91551015084359

Титуляр: Христина Грозданова

За автора

Вашият коментар