Школа по танци организира Благотворителен пролетен бал по случай Деня на танцовото изкуство

Танцово студио „Magnifique“ организира Благотворителен пролетен бал по случай Деня на танцовото изкуство. Събитието ще се проведе на 29-и април 2023 г., от 20:30 часа, в  хотел SPS, на открита сцена на басейна, специално изградена за концерта. Школата ще дари 30% от събраните средства за благотворителната организация „Нощ на ангелите“.

Ето какво споделят организаторите на събитието:

Искаме това да се наложи като традиция, защото децата са нашето най-голямо богатство. Всички ние сме отговорни за тяхното възпитание, отношение към света и любов към изкуството.

Танцово студио „Magnifique“ е основано през 2015 г. и предлага редица дейности както за деца, така и за възрастни. Magnifique от фр.език означава „великолепен, изключителен“. Смятаме, че нашата школа символизира точно тези две думи. Dance studio “Magnifique“ е създадено с цел да развива и обогатява културата в града, да разкрива творческия потенциал на децата от ранна детска възраст и да възпитава любов към изкуството. Стремим се да предлагаме разнообразни и иновативни класове, които да подпомогнат развитието на малчуганите и техните родители. Започваме с деца на 2,6 години в група “Babyballet”, която е за най-малките „баРЕлини“, както те сами се наричат, и стигаме до „Балет за възрастни“, който е за най-големите ни ентусиасти, които могат да се докоснат до магията на балетното изкуство. Обучението в напредналите класове е по методиката на Ваганова, а преподавателите са квалифицирани специалисти в областта. Нашите възпитаници се отличават с множество успехи и медали в Mеждународни танцови конкурси, имаме деца приети в Национални училища за танцово изкуство в страната, както и в Щутгарт. 

Мисията на школата ни е да откриваме и развиваме талантите на децата, да популяризираме изкуството в града и най-вече класическия балет. С тази инициатива искаме да подпомогнем фондацията „Нощ на ангелите“, защото вярваме, че доброто струва малко, но означава МНОГО.

За автора

Вашият коментар