Криво огледало: БАН потвърди, че не е задължително да си тъп, за да се блъскаш за олио

Българската академия на науките излезе с отворено писмо в пет точки към гражданите на републиката, разяснявайки ситуацията с истерията за олио и отговаряйки на редица въпроси от ментален характер.

Уважаеми сънародници,

След като Академията беше затрупана от стотици хиляди книжни и милиони електронни писма, касаещи нечуваните опашки и скандали за покупката на олио, е редно да отговорим целесъобразно на вашите запитвания:

  1. Не, не е задължително да сте тъп, ако се блъскате на опашки за слънчогледовата есенция. Препоръчително е, но няма законово изискване за това.

  2. Да, истерията с тоалетната хартия в началото на ковид кризата утихна, сега това е новото нормално.


  3. Не, не е редно да биете хора, които отиват да си купят книга, пренебрегвайки опашките за мазнотията.

  4. Възможно е да има криза със сладоледа през лятото и ние препоръчваме да изядете годишната си норма още сега, докато е студено.

  5. Не вярваме да се стигне дотам, че литър бензин да се дава срещу нотариален акт за недвижимо имущество.

Минути по-късно от Министерството на туризма също направиха изявление, с което успокоиха сънародниците ни, че лято ще има и през август морето няма да замръзне.

ВАЖНОРубриката „Криво огледало“ е хумористична и цели да накара читателите ни да се усмихнат. Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват „Криво огледало“, защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Вашият коментар