Криво огледало: БФС организира контрапротест

Напрежението по оста БФС – Български футбол продължава да ескалира. Часове след разполагането на палатков лагер пред базата на националите ни в Бояна и декларациите на множество фенски организации за мащабни протести в цялата страна, от БФС отвърнаха на удара, заявявайки, че готвят контрапротест.

„Ми, готвим, ми! Тия хашлаци, дето са опънали палатки пред цитаделата ни, докога мислите, че ще ги траем?!“, гневно заяви чиновник с коса, излязъл на припек да си купи безалкохолно за разнообразие.

„Очакваме подкрепата на всички професионални организации, работещи тясно с футболната централа. Знаете ли колко нелепо ще изглежда седянката на оня от Юнайтед, като види на жълтите павета хиляди ресторантьори, представители на сватбени агенции, дискотеки, стриптийз клубове, туроператори, солариуми, клубове за лазерна епилация и прочее?“.

Междувременно национал беше изгонен след вкарването на гол в контрола и бурно изразена радост, което успешно доведе до поредна загуба за трикольорите.

ВАЖНОРубриката „Криво огледало“ е хумористична и цели да накара читателите ни да се усмихнат. Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват „Криво огледало“, защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Вашият коментар