Човекът, който ме вдъхновява е в Радио Пловдив

"Човекът, който ме вдъхновява" е името на фотоизложбата, която се открива днес, 09 май, от 18.00 часа в Културния център на Радио Пловдив. Проявата е част от празничните събития, с които Българското национално радио отбелязва своята 78-годишнина. Експозицията вече беше представена в "Софарма бизнес тауърс", както и в Арт Салона на Радио Благоевград.

77 са творбите селектирани да вземат участие  в тази фото-експозиция. Всички те са участвали в едноименния фотоконкурс, организиран от Рекламно – издателската къща на БНР /РИК/ и Радио Бинар – БНР.
 
"Радвам се, че получихме интересни фоторазкази, показващи достойни личности. Инициативата се превърна в своеобразен документален фотоколаж на любовта, добротата, щедростта и благородството в различните им лица и форми", споделя директорът на РИК на БНР Радомира Михова.

Паулиана Новакова, директор на Радио Бинар – БНР и председател на журито, излъчило най-добрите кадри  пък добвя, че сред финалистите са избрали фотографии, изобразяващи успешно реализирали се хора, които възприемат и моделират реалността спрямо силната си индивидуалност. Тези личности са и сред персонажите, които екипът на Радио Бинар търси, открива и прави свои съмишленици и съавтори.

 

За автора

Вашият коментар