DEEPCENTRAL с концерт в Пловдив на 21 май

На 21 май (събота), румънските супер звезди от DEEPCENTRAL и техният балет ще се представят на живо пред фенове в club Занзибар. За пръв път пловдивска публика ще има възможност да се наслади на живо на световни хитове като “In love”,’’Мusic makes me free’’, ‘’Cry it away’’, “Russian girl” , ’’Back 2 life’’,’’Cocaine’’. Зад името Deepcentral се крият имената на две талантливи момчета – George и Doru.

И двамата могат да се похвалят с богат музикален опит, с участие в няколко изключително успешни проекта от началото на кариерата си. Успехът спохожда музикантите още през 2000 година. Georgе става известен с първа си група Demmo, в която си партнира с румънската звезда Ана-Мария, а Дору работи като композитор. През 2003 Дору печели популярното шоу за таланти в Румъния, Pop stars и този успех му служи за трамплин към участието в бойбандата Bliss.
През 2006 година Doru и George решават да работят заедно и така се ражда съвместният им проект Deepcentral. Те са автори на всичките парчета в първия си албум, който постига невероятен успех. Пловдив нека да се готви за едно незабравимо парти!

Телефон за резервации 0884 242200.

Mediacafe.bg и клуб Занзибар
отново ще подарим 3 двойни VIP покани на тези, които отговорят на въпроса:

{youtube}EMyq-cxxtvE{/youtube}

Mediacafe.bg
е основен медиен партньор на събитието.
За автора