David DeeJay и Dony разцепиха Занзибар

Измина поредната събота и неделя от нощния живот в града на седемте тепета, с тази разлика, че този път Пловдив бе малко по-различен. В събота вечер, в клуб „Занзибар”, гостуваха известното румънско дуо David DeeJay и Dony, които за първи път стъпиха на българска земя, за да зарадват родните почитатели. Партито бе с начален час 23:00ч, а един от познатите пловдивски диджеи – DJ IzzO подгряваше гостите на заведението със златни денс и ретро хитове, до появата на музикантите от северната ни съседка.

Около два часа продължи встъпителната част и въпреки умело подбраната музика, за която Dj IzzO се бе погрижил, хората, изпълнили клуб „Занзибар”, бяха нетърпеливи да зърнат своите любимци. Малко след 1:00 ч David Deejay застана зад пулта, а Dony грабна микрофона, за да открият изявата си с най-новия им хит „So Bizzare”. Последвалите изпълнения на хитовете „Sexy Thing” и „Temptaion” вдигнаха градуса на забавлението максимално и хора от всички възрасти се забавляваха до краен предел. „МТВ” звездите изпълниха почти цялата си дискография, както и хитове на други румънски изпълнители в рамките на двата часа, през които бяха на сцената и оставиха у хората приятното усещане за добре прекарана съботна вечер.

Партито бе първото от програмата, която подготвя клуб „Занзибар” за пловдивчани през идните месеци. На по-късен етап ще гостуват другите хитови румънски изпвлнители „Deepcentral” и “Raluka”, а ние може да се радваме, че нощния живот на Пловдив се обогатява и има алтернатива за всеки вкус.


David Deejay (Adi Cristian Colceru)
е роден в Барлад на 10 Декември 1980г. Първите стъпки в музиката е направил в училище, където е свирел на цигулка. На 16 години започва да миксира песни на компютър, което в последствие става неговата страст. През 2003 се мести в Букурещ, където работи с „Akcent”, “TNT”, “3rei Sud Est” и “Hi-Q”. През 2008 прави дебюта си с песента „Sexy Thing” в дует с Dony (Cornel Donici), вокалист на група „Refflex”.Песента има голям успех и се изкачава на върха на Румънския топ 100, а в Българския топ 100 заема 37мо място за 2 седмици.Тя е първата от хитовия албум „Popcorn” издаден през 2010 и включващ песните: „So Bizzare” , „Temptation” , „So High”

Снимки – Автора

mediacafe.bg – Тервел Куцев

За автора