GRAVITY CO. представят ново парче в Петното

След премиерата на новия си сингъл в София, Gravity Co. ще представят ApeMan в Пловдив и Бургас, съответно на 6-ти април в Петното на Роршах и 7-ми април в новооткрития клуб за музика на живо Groovy Music Club в Бургас. ApeMan е парче, непосредствено предшестващо появата на четвъртия студиен албум на групата след близо шест годишна пауза.
За него бандата разказа: ,„Песента е мощна, директна и има фантастична, запомняща се бас линия. Типичният за нас електро момент се допълва с изявен китарен риф на припевите. Вокалите са изключително заразителни, чуеш ли ги веднъж веднага се закачаш. Няма излишни въведения и отклонения от  основната идея. Избрахме я за сингъл преди излизането на албума, защото смятаме, че най-добре илюстрира новата посок, в която сме поели.“Текстът, както и на всички останали парчета от 2006-та досега, отново е дело на Борис Чеширков.
В него е разказана класическата история за д-р Джекил и мистър Хайд, пречупена през призмата на 21-ви век. Представена е неравната борба на по-доброто ни АЗ с тъмната, подвластна на заобикалящия ни материален свят страна. Концертите са с начален час 22.00 ч. Gravity Co. Те ще изсвирят ApeMan и още 19 парчета включващи емблематичните Empty World, Mr. No One, Away и Paper Trail от предходните три албума, както и Anything Goes, Dirty Secret Toy, Fire Up и Accusation от предстоящия.

mediacafe.bg

За автора