Изместиха постановката на Камен Донев за 9-ти юни

kamendonev_plovdiv
Постановката на Камен Донев „За народното творчество“, която трябваше да се играе днес на Античен театър бе изместена за 9-ти юни (събота) от 21:00 часа, предадоха организаторите от Драматичен театър Пловдив за mediacafe.bg. „Приемете нашите извинения за създаденото неудобство и предварително благодарим за разбирането Ви, че причината е фактическа и форсмажорна и следователно непреодолима от Театъра“, обявиха още те в официално изявление до всички пловдивчани.

Билетите за култовата постановка на режисьора и актьор Камен Донев бяха изкупени още миналия месец. В събота, при хубаво време се очакват до 5 000 души да посетят постановката.

Както вече цяла пролет се случва проливният дъжд и падналата градушката развалят плановете на гостите и артистите на Пловдив и всички, които искат да се качат на романтичната сцена на древния ни Античен театър. Само по смелите чакат до последно, но резултатите показват, че хората, които са си закупили билети се плашат от мокрото време и в повечето случай се надяват концертите или постановките да бъдат отложени.

mediacafe.bg

За автора