Хитове на „Джипси кингс“ ще звучат в лятно кино Офей тази вечер

Басистът на Шакира свири Джипси кингс заедно с Румба Афисионадо в лятно кино „Орфей”.
juangarcia_plovdiv
Oгнените хитове на „Джипси кингс“ ще зарадват латино феновете в лятно кино „Орфей” тази вечер от 21 часа. Незабравимите хитове Bamboleo, Volare, Baila me и Un Amor ще прозвучат в изпълнение на най-добрите фламенко интерпретатори в България от „Румба Афисионадо“. Салса клубовете под тепетата очакват вечерта да премине в горещи танци.

Специален гост ще е колумбийският супер басист Хуан Себастиан Гарсия-Ерерос, известен още като „Бялата сова“. Той владее до съвършенство шестструнния електрически бас и контрабаса, а сред многото звезди, с които е свирил, се отличават имена като Елтън Джон, Дженифър Лопес, Марк Антъни, Шакира, Кристина Агилера. Освен Бялата сова, за концерта в Пловдив Румба Афисионадо са поканили и друг гост-музикант, този път пристигащ от Австрия.
Това е DJ Angelove – един от най-търсените и утвърдени диджеи в Австрия и Германия. Неговият стил, обобщен в определението “Global Worldbeat“, включва огромно разнообразие от световни музикални стилове и по-специално африкански и латино ритми, фламенко, азиатски груув, австралийски саунд, балкански фюжън и др. Билети се продават на касата на киното.

mediacafe.bg

За автора