Ниска продажба на билети за „Лебедово езеро“ на театър „Ермитаж“

lebedovo_ezero_plovdiv
Само 50 билета за световно известната постановка „Лебедово езеро“, на балета на театър „Ермитаж“ са продадени в Пловдив до днешна дата, показа проучване на mediacafe.bg Това е изключителна малко, коментираха организаторите за град, който има претенции да е културна столица. За статистиката в Стара Загора вече продават ценни хартийки за втора извънредна постановка.

За уникалното шоу в Пловдив ще пристигнат 50 от най-елитните танцьори в света. Балетът от Санкт Петербург се нарича неофициално „Ермитаж“, тъй като изпълнява представленията си в залата на световноизвестния музей. Те ще направят турне из цялата страна, като преди Пловдив ще минат през София, а след това продължават към Стара Загора и морето.
За Пловдив билиети могат да се намерят на касата на концертна зала. Спектакълът ще се проведе на връх 2 юни. Пропуски могат да се купят  още от каси в Панаира, където ще бъде и концерта, както и в мрежата на Тикетпро.
Подробности за участието на Балета на Ермитажа от ръководителят на трупата Людмила Брагина очаквайте идния вторник в ефира на Дарик радио след 9:30.

mediacafe.bg

За автора