Нов клуб + Яка музика = Петък вечер

Освен тривиалната, но любима за всички ни формула от заглавето, имам да добавя и още нещо – Ladies free (till midnight)! И не, не става въпрос за поредното поп фолк заведение, в което входът е свободен за жени, само за да се привлече възможно най-долнопробна клиентела. Eто какъв е случаят:Нов клуб

Това е прясно-прясо, че чак вряло-новооткрития *club Mixtape 5*, който отвори вратите и усмивката си за всеки(търсещ врата+усмивка) на 4 февруари, мястото е подлезът под Моста на влюбените. Стана ясно, че това е проект на небезизвестния клуб „Петък”, който за изключително кратк време насъбра сериозни моногамни фенове. Всички, които някога са стъпвали там обаче, знаят, че макар и сърцето да е голямо, уви – пространсвото не е!


Точно на това наблягат и в представянето на проекта в страницата във facebook – „Сцената и доброто озвучаване вътре най-после ще се превърнат в зона за осъществяване на всичко онова, за което 3 години в бара беше тясно.” Според информацията от сайта, капацитетът на заведението е над 700 души, баровете са два и има предостатъчно място за танци и въображение. И както обещаха – „От екипа на ПЕТЪК/…to be continued..” , наистина продължиха…Яка музика

След това малко отклонение, нека фокусираме вниманието си върху по-основната или поне по-актуална новина за момента, а именно – партито (Skankdal Party Vol.3) в Mixtape 5. Kaкто личи и от името, то е организиано от Skankdal.com – сайт за свежа и нова музика, интервюта, партита, подкаст, видео и снимки, но сътрудниците са няколко, начело с бар „Петък”, разбира се. Ето и кой ще чуете, в случай, че отидете или слушате онлайн музикалните живи предавания:

 

OLAIJA & FREAKKITA (ZionLionz Soundsystem Ladies’ squad)
BASHMENT
SAVA (Camp Sessions) + FEEL (The Top Stoppers)
SKILLER (Mirizma.org)
JAMEZ BONGG (Mirizma.org)
EXO (Mirizma.org)
NICOLAS

Kато това не е точният ред, в който диджеите ще излязат. Началото ще бъде сложено в 21:30ч., а билетите до полунощ са – 3лв. за момчета и както казах – вход свободен за момичетата. По тадиция след 00:00ч. каретата става тиква, роклята – парцали, затова за компенсация – цената се вдига, правопропорционално на тежкия ефект от лекото настроение. Но дори и да не хванете офертата до 12ч., не се притеснявайте, защото на входа ще ви лишат с (поносимата) сума от 5лв.


Петък вечер

Във facebook страницата на Skankdal Party Vol. 3 e пояснено, че се възнамерява да се продължи и една добра купонджийска традиция. Преди време се организираха тематични партита всяка седмица в дискотека Sugar като денят беше ясен – всеки четвъртък. Организаторите споделят, че са били очаровани от големия интерес, благодарят на посетителите и макар и леко завоелирано предлагат иновации в тази традиция – всеки петък, бар Mixtape 5.

И така, в заключение мога да кажа, че на мен ми звучи супер! Най-накрая формулирите да излязат полезни в тоя живот!


mediacafe.bg  – Моника Балабанова

За автора