Остават 3 дни до партито на MTV звездите David DJ и Donny

Остават 3 дни до мега партито с участието на две румънски звезди в Пловдив. David DJ заедно с Donny ще пристигнат в събота, а няколко часа след това ще се представят за пръв път на българската публика. Това събитие е планувано като първо от една голяма поредица от чуждестранни партита за летния сезон 2011.
Точно преди третия си рожден ден най-големият нощен клуб в Пловдив, „Занзибар“ посреща гости от цялата страна, които искат да чуят MTV – хитовете Sexy Thing, So Bizzare и Temptation.


Днес приключва и играта на сайта ни,
която подарява 3 VIP покани на тези от феновете на румънските музиканти. За 10 дни ние получихме огромен брой мейли. Въпреки цялото си желание да подарим на всички по един безплатен пропуск все пак трябваше безпристрастно да отсеем само трима от вас, които отговориха на въпроса ни – „На колко години става клуб Занзибар през месец май“. Това са:
  • Мая Сейменска
  • Александър Колев
  • Орлин Бакърджиев

Честито на тримата победители, които ще могат да заведат и по един приятел и да се настанят буквално пред сцената в клуба. За всички други, които искат да присъстват могат да закупят билети на цени от 10 и 15 лева по всяко време от клуб Занзибар. Приятно изкарване!

 

{youtube}wT8BEa5liBI{/youtube}


mediacafe.bg

За автора