Популярни ученици на агент Колев нищят криминале в лятно кино „Орфей”

Песни на Майкъл Джексън, сцени от „Спешно отделение”, разговори с Тутанкамон и модно ревю се разиграват съвсем нелогично и същевременно в реда на нещата в изненадата на театралния сезон – „Криминале 2Д”. Представлението на бившите вече студенти на проф. Атанас Атанасов- агент Колев от „Стъклен дом”, е толкова успешно, че се преселва директно от НАТФИЗ в Младежкия театър, а билетите за него в София свършват със скоростта на преминаващ бърз влак.

Интернет форумите са пълни с хвалебствия за таланта на младите актьори и за свежарския текст на Иво Сиромахов, сценарист на Слави. Мястото на събитието е един пропаднал джаз клуб, преквалифицирал се в агенция за запознанства. Там българското криминале събира заедно нескопосан сензационен журналист, един неосъществен мъж, предприемчива сервитьорка, неразбран философ и една съмнителна певица.

 

kriminale2d

Сред младите актьори са пловдивчанинът Владо Зомбори, изгрял във филма „Миграцията на паламуда”, Иво Аръков от „Кецове” и номинираната с Аскеер 2012 и Икар 2012 Веселина Конакчийска от пловдивската Драма. 

За автора

Вашият коментар