Предпремиерата на БСП2 и Тежка сватба тази вечер

От 21:10 часа тази вечер в рамките на фестивала „Филмови нощи във Филипополис“ можете да гледате предпремиерата на „БСП 2 – Бесни страшни пенсии“. А в късната прожекция от 23:30 отново ще се завърти лентата на Джъстин Закам „Тежка сватба“.

Брус Уилис, Хелън Мирън, Джон Малкович и Мери-Луис Паркър се завръщат за продължението на хитовата екшън-комедия “БСП – Бесни Страшни Пенсии”. В центъра на сюжета е отново бившия агент от ЦРУ Франк Моузес, който прави всичко възможно за да води по-спокоен живот. Но плановете му се променят когато научава, че агенти от Интерпол са тръгнали по петите му. Очаква ви едно скоростно и забавно екшън-приключение, в което участват още Катрин Зита-Джоунс, Дейвид Тюлис, Брайън Кокс и носителя на Оскар Антъни Хопкинс.

Актьорския състав на късната лента е цяло съзвездие – Криста Кембъл, Робърт де Ниро, Робин Уилямс, Аманда Сийфрид,Катрин Хейгъл, Топър Грейс, Бен Барнес, Сюзан Сарандън, Даян Кийтън, Марк Блукас и др.

tejka_svatba

Сюжетът разказва историята на отдавна разведена двойка, която се преструва на щастливо семейство, за да задоволи очакванията на биологичната майка на своя син, който е поканил всички на своята сватба.

Де Ниро и Кийтън влизат в ролите на двамата родители, които бързо разбират, че да изиграеш миналото не е никак лесно.

Цената на билета в предпремиерната седмица – на 26-ти и 30-ти юли е 8 лв. Останалите прожекции  – на 2-ри, 6-ти и 9-ти август са с цена – 6 лв.

Пълната програма на фестивала можете да видите тук!

 

 

 

За автора

Вашият коментар