Спечелете билет за постановка на Камен Донев в Античния

Ако скоро не сте ходили на театрална постановка незабавано, ама незабавно се отправете към касата на Драматичния театър – Пловдив и си купете билет за „Възгледите на един учител за народното творчество“ от Камен Донев. Вероятността обаче всички места да са запълнени е много голяма. До вчера (19.05) оставаха само около 600 билета. От Драматичния театър се похвалиха, че пловдивчани буквално разграбват цените хартийки за това уникално представление. Капацитетът на един от културните паметници на града е близо 3 000 посетителя.

 

„Продаваме по 200 билета на ден и почти всичко вече е запълнено за тази постановка, която ще е със специалното участие на танцов ансамбъл Филип Кутев. Това е разширена версия на „Народното творчество“ и е нормално интересът да е по-голям от очакваното. Камен Донев направи фурор в България.“ каза специално за mediacafe.bg Сузанна Арутюнян – Василевска мениджър на пловдивския театър.

 

Има и друг вариант да гледате Камен Донев на 2-ри юни в Античния театър. MediaCafe.bg и Драматичен театър Пловдив ще подарят две покани за двама читатели на студентския сайт, които отговорят правилно на следните два въпроса:

  • Кое поред представление на „Възгледите на един учител за народното творчество“ ще се изиграе на 2-ри юни (общо)?
  • Коя година е първото представление на тази постановка?

Изпращайте верните си отговори на мейл redaktor@mediacafe.bg. Победители ще са първите двама, които изпратят верни отговори от двата въпроса до 30 Май (понеделник).

Mediacafe.bg подкрепя културата в Пловдив и България!

За автора