БулевАрт ни води по градска пътека на сетивата

В Бургас създадоха преди няколко години инициативата БулевАрт – Мрежа на сетивата, която обединява частния бизнес с творческите индустрии. Тя се развива успешно и партньорите в нея много помагат за това градът да е интересен и интелигентен.

„Мрежа на сетивата“ е всъщност маршрут с любими места в Бургас. Ето няколко интересни събития, организирани от партньорите в инициативата БулевАрт тази седмица.

Днес събитията започват в бар Таргет, където ще има латино танци. Утре програмата се уплътнява от повече събития. В Арт алерия „Неси“ на ул. Хан Крум 3 ще има откриване на изложба живопис на фамилия Фотеви.

В същия ден вечерната програма към посрещането на July Morning е със старт от 20 часа с Billy Talent Tribute, 21 часа Airbag, 22 часа Acoustic Point, 23 часа са Остава, а след тях Rewind и Mr. Vagabond

Събитието по посрещане на юлското слънце е напълно безплатно.

От следващия ден Боян Христов ще е на сцената на Papa Beer, а от 21 часа в HashtagPavilion ще има stand up комеди шоу с Димитър Иванов – Капитана.

В петъка на 2 юли на сцена БулевАрт на ул. Богориди ще има музикални изпълнения със Станислава Алексиева, Милен Влаев и Майк Рам от 19 часа.

Закриващата програма е с Мила Роберт, която ще завладее сцената на HashtagPavilion от 22 часа.

За автора

Вашият коментар