„Идиотският триъгълник“ на КЕФФ в LUCKY

Гвоздеят в забавната програма на Комедийния европейски филмов фестивал предстои в петък вечер. От 18:45 часа в LUCKY Дом на киното може да гледаме носителят на „Златна палма“ в Кан „Идиотският триъгълник“. Фестивалът се закрива с последна прожекция утре, събота от 18:30 часа, на фаворит „Тичам към теб“, който може да гледаме втори път след прожекцията на откриването.

В „Идиотският триъгълник“ се срещаме с фотомоделите Карл и Яя, които успешно навигират света на висшата мода, докато тестват възможностите на своята интимна връзка. Съдбата отвежда популярната двойка на луксозен океански круиз, където се подвизава уникална сбирщина от супербогаташи – руски олигарх, симпатична възрастна британска двойка търговци на оръжия и ексцентричен, вечнопиян американски капитан с комунистически убеждения, изигран от Уди Харелсън.

На пръв поглед всичко се вписва перфектно в Инстаграм профилите на младите инфлуенсъри и харесванията са абсолютно гарантирани.

Но се задава буря и пред очертаващата се катастрофа йерархията на това миниобщество може много бързо да се обърне. Защото, ако се озовеш на необитаем остров, не е важно колко си богат, а дали умееш да ловиш риба…

Цялата програма на КЕФФ може да се види на сайта на фестивала ceff.bg, а резервации може да се правят на kinolucky.com.

За автора

Вашият коментар