За кои мачове има залози с 0% марж от букмейкъра Betano

Международният букмейкър Betano набира все по-голяма популярност на българската сцена, а това е напълно закономерно предвид неговите предложения. Онлайн букмейкърът впечатлява играчите с най-различни бонуси и оферти, които са сред най-добрите на пазара. Ако разгледаме по-детайлно офертите на букмейкъра Betano в спортно отношение, то ще видим, че сред многото бонуси присъства и любима на всички играчи промоция – 0% марж. Какво представляват залозите с 0% марж, за кои мачове в Betano е валидна тази промоция и как може да се възползваме от тази оферта – всичко това ще ви разкажем подробно в следващите редове.

Когато играчите чуят 0% марж, най-напред в съзнанието им се прокрадва мисълта „топ коефициенти“.  Това е така, защото 0% марж на практика означава, че това е най-добрият коефициент, който можете да откриете на пазара. Всеки ден Betano дава възможност на потребителите си да залагат на даден мач на възможно най-високия коефициент – оферта, която безспорно не е за изпускане, а опитните играчи знаят, че това е просто задължителен залог. Залозите с 0% марж са чист подарък от страна на букмейкъра и би било „грях“ да не се използват.

0% марж  залозите са само и единствено за пазара „краен резултат“ на избран от букмейкъра мач. Това означава, че всеки ден Betano предлага различни мачове с 0% марж, а играчите трябва да следят предложенията на букмейкъра и да правят залог на краен резултат на селектираната среща. Ако искате да заложите на друг пазар, а не на краен резултат, то няма да можете да се възползвате от 0% марж, защото офертата е валидна само за този пазар. Освен това промоцията на Бетано се предлага за строго определени спортове и това са футбол, баскетбол и хокей. Букмейкърът би дал 0% марж на мачове само и единствено от тези три спорта. Друго важно уточнение е, че за да бъде валиден вашият залог на 0% марж, той трябва да бъде направен преди началото на събитието. С други думи: не можете да залагате на 0% марж на живо (по време на мача).

Мачовете с 0% марж в Betano са обозначени със символ, който представлява оранжево кръгче, в което пише „0%“. Това кръгче е непосредствено позиционирано до мачовете, за които е валидна тази оферта. Когато видите символа, можете да отворите мача и да направите своя избор за краен изход от срещата. Коефициентите се очертава да бъдат наистина високи и без еквивалент сред останалите букмейкъри на пазара.

В общи линии ви запознахме с основните условия на промоцията за 0% марж, но пълните правила на тази оферта могат да бъдат открити на сайта на букмейкъра. Защо обаче смятаме, че би било „грехота“ играчите да не се възползват от този бонус? По простата причина, че Betano дава завишени коефициенти за дадено събитие, което е много добър шанс за всеки играч да постигне по-голяма печалба. Ако сте фенове на футбола, баскетбола, хокея, а и дори да не сте, то определено си заслужава да се възползвате от това предложение на букмейкъра, защото ще залагате на наистина специални коефициенти, каквито не могат да бъдат намерени в другите букмейкъри.

Залозите на мачове с 0% марж са една от първите задачи в списъка на опитните играчи. Офертите на букмейкърите, и в частност тези на Betano, са нещо, което не бива да се подценява и трябва да се оползотворява максимално. 0% маржът е подарък, който можете да получавате всеки ден – стига да знаете как да го използвате пълноценно. Дори и спортните събития с 0% марж да не са ви толкова познати или любими, със сигурност си заслужава да се направи залог на толкова атрактивни ставки.

За автора

Вашият коментар