Карл Сентанс от Назарет пристига на Sofia Summer Fest

Броени дни преди участието на българската супергрупа Intelligent Music Project на Sofia Summer Fest стана ясно, че освен звездата на проекта на д-р Милен Врабевски и на легендарните Рейнбоу – Рони Ромеро, за предстоящия концерт към бандата ще се присъедини и вокалистът на Назарет Карл Сентанс.

Сентанс беше част от майското издание на „The Creation Tour“, когато заедно с Рони Ромеро и Боби Рондинели групата обиколи най-големите български градове – Пловдив, Варна, Бургас и София.

„Спомените ми от турнето в България през май са уникални! На „The Creation Tour“ за пръв път свирих на живо с музикантите от Intelligent Music Project. Наистина не знаех какво да очаквам, но това чувство присъстваше до първата репетиция с тях – това беше моментът, в който осъзнах, че турнето ще е страхотно. Така и беше! Музикантите са на световна класа!

Видях реакциите на публиката във Варна, Пловдив, Бургас и София и разбрах, че хората наистина обичат проекта и всичко, което Милен прави. Целият екип, който стоеше зад светлините на прожекторите също свърши перфектно работата си. Затова нямаше как да не направя всичко възможно да се присъединя към Intelligent Music Project за концерта на Sofia Summer Fest. Бъдете там, хора!“, сподели Карл Сентанс.

Intelligent Music Project и Рони Ромеро със специалното участие на Карл Сентанс ще взривят сцената на летния фестивал на София на 18 август, в 20 ч., на сцената зад Национален музей „Земята и хората“.

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim, а при закупуване на 4 билета, е предвидена отстъпка от цената.

За автора

Вашият коментар