Асен Блатечки, Койна Русева и „Вик за любов” гостуват в Пловдив

Комедията "Вик за любов" гостува под тепетата на 5 април в Дом на културата  „Борис Христов“. Поради големия интерес при премиерата  през януари, за тези, които не са успели да гледат постановката се отваря нова възможност.

Асен Блатечки и Койна Русева се отново ще бъдат страстно влюбени в заглавието от френската авторка Жозиан Баласко, която е позната на пловдивчани с пиесите си „Омайна нощ” и „Бившата жена на моя живот”.

Героят на Блатечки – Юго, е актьор със западащ имидж, мачо, пълен непукист, женен за далеч по-млада от него манекенка. За да вдъхне живот на кариерата му, неговият продуцент (Стефан Иванов  от „Етажна собственост”) предприема рискован ход – събира го с бившата му половинка Жижи (Койна Русева). Тя е някогашна звезда, отдавна излязла от играта заради тежък алкохолизъм, но пък заедно двамата правят взривоопасна смес. Такава, каквато би накарала зрителите да препълнят театъра. Заради това всички средства са позволени.

На сцената освен Блатечки и Русева ще видим още Стефан Иванов и Александър Александров. Четирима души, замесени от различно тесто, се оказват въвлечени в игра, от която някой ще излезе сух и още по-богат, друг ще е на ръба на нервен срив, а пламъкът на една стара любов ще припламне отново.

Билети  за „Вик за помощ“ на цени от 8, 10, 12, 14 лева вече се продават в Билетен център пред Общината, който работи и уикендите.

Вашият коментар