Асен Блатечки и „Методът Грьонхолм“ в началото на лятото в Пловдив

Поради висок интерес от страна на публиката „Методът Грьонхолм“ отново гостува в Пловдив

Юни месец ще е по-специален за пловдивските ценители на театралното изкуство, защото в града под тепетата ще гостува отново представлението „Методът Грьонхолм“. Постановката ще се играе за втори път в града, а датата и мястата са 26-юни, Дом на културата „Борис Христов“.

Пиесата проследява как протича кастинг в известна фирма за ръководна длъжност с фантастично възнаграждение. Подборът става чрез специално изработена процедура, наречена по името на шведския психолог “Методът Грьонхолм”. Психологическа игра, извеждаща почти до перфектност криминалността в една драматургия, в която престъпление, като че ли няма.

На опашка за автографи от Асен Блатечки и Николай Урумов (ВИДЕО и СНИМКИ)

Великолепна фабула с прецизно чувство за хумор, изградена по един неповторим начин от изключителен актьорски състав. Почти криминалната завръзка прави "Методът Грьонхолм" уникален пъзел от манипулации, логика и атрактивност.

При премиерата на "Методът Грьонхолм" през януари в града под тепетата развълнуваната публика търпеливо изчака актьорите, за да запечата момента с тях. Десетки приятели на театъра окупираха  Дома на Културата "Борис Христов", за да се снимат и поговорят на четири очи със звездата на родната сцена Асен Блатечки, както и неговите колеги Николай Урумов, Светлана Бонин и Христо Бонин. Прочетете още ТУК.

"МЕТОДЪТ ГРЬОНХОЛМ"
от Жорди Галсеран
превод Нева Мичева
художник Николй Николов
режисьор Пламен Панев
с участието на: Асен Блатечки, Николай Урумов, Светлана Бонин и Христо Бонин

За Резервации: 0894 611188, 0895619181

Следете mediacafe, за да сте информирани за хитовите театрални постановки в Пловдив!

За автора

Вашият коментар