Тренировка с кауза под Младежкия хълм (СНИМКИ)

… или с пот на челото всичко се постига 

Повече от 100 човека, малки големи и по-големи, начинаещи и напреднали, се включиха в благотворителната тренировка тази събота на голямата поляната под Младежкия хълм в Пловдив

Събитието бе организирано от най-големия клуб по функционални тернировки WOW sport под тепетата, който само преди броени дни отпразнува сввоя 5-годишен юбилей. Те посветиха повода за празнуване за една специална кауза, а именно да събират пари за възрастните хора в нужда. Общата сума на събраните до момента средства е 1000 лева, похвалиха се от клуба за mediacafe.bg. Всички събрани средства ще отидат за програмата "Домашни грижи" на „Каритас България”.

Активните момчета и момичета бяха разделени в 2 основни групи, спрямо опита им с тренировките. До тях на поляната, организаторите бяха спретнали и и тренировка за децата, изпълнена с много игри. Пловдивчани бяха раздвижени от треньорите: Kостадин Mихайлов, Мая Личева, Наско Барзински, Ласка Ненова, а за децата се погрижиха  Ирма Енфиеджиян и Огнян Баниалиев.

Следващото събитие от Активни с кауза е на 23 април. Тогава отново ще имате възможност да направите добро на себе си като спортувате и добро за някой друг като подкрепите каузата. Тогава Run and Roll Bulgaria ще организират традиционната пролетна обиколка на Гребния канал, където ще можете да се включите като бегачи, пешеходци или ролеристи.

Повече за тренировките на открито на WOW sport може да видите ТУК

Фотограф: Калин Драгнев

Може да се включите към каузата и като дарите на:

Първа инвестиционна банка
IBAN: BG37 FINV 9150 12BG N08K MX
BIC: FINVBGSF
Основание за плащане: Домашни грижи на Каритас
Титуляр на сметката: Каритас България

За автора

Вашият коментар