Българският “Каръци” слага начало на седмицата на Филмовите нощи

Ако този понеделник сте в Пловдив, началото на седмицата ще ви се стори леко, ако го завършите с някой хубав филм в лятното кино. От 21:10 часа ви очаква здрава порция смях с “Любезните пичове”. Носителят на Оскар Ръсел Кроу и номинираният за Оскар Райън Гослинг са звездите в тази невероятно смешна екшън комедия.

Действието във филма се развива през 70-те години в Лос Анджелис, където не дотам успешният частен детектив Холанд Марч и охранителят Джаксън Хийли трябва да работят заедно за разрешаването на случай с изчезнало момиче и смъртта на порно звезда, които на пръв поглед нямат никаква връзка. По време на разследването си, обаче, те разкриват шокираща конспирация, която достига до най-високите кръгове на властта.

„Любезните пичове” е изпълнен с високо напрежение, неочаквани обрати, комични ситуации и много настроение, които обещават невероятно преживяване на зрителите в българските киносалони.

Ако все още не сте гледали събитието в българското кино “Каръци”, можете да го направите от 23:20 часа. Филмът разказва за едни млади хора, които живеят в един суров свят. Елена, Коко, Пацо и Гошо са ученици в гимназия в малък провинциален град. Те са неразделни приятели и споделят вярването, че са „каръци". Коко е влюбен в Елена. Момичето иска да е певица. Много се вълнува за концерт на известна рок банда. Събитието разтърсва целия град, давайки начало на нови любовни афери, разочарования и сложни взаимоотношения.

Цените на билетите са 6лв. Може да ги закупите на касата на киното или онлайн 

 

 

 

За автора

Вашият коментар