Две страшни комедии за 2 дни в Пловдив

Юлиян Вергов, Захари Бахаров и Владо Карамазов с две комедии в Пловдив
 
Тримата любимци на публиката влизат в тотално различни образи в две поредни вечери в кино”Орфей”. По желание на зрителите, те отново ще изиграят най-гледаната комедия за сезона „Арт” на 4 септември. На 5 септември актьорите пък ще обуят гащета на футболни съдии, за да спретнат лют скандал за лека жена и жълт картон в комедията „Спанак с картофи”. Пловдивчани ще могат да сравнят таланта на Вергов, Бахаров и Карамазов в две коренно различни комедии.
В „Арт” дребен спор за покупката на модерна картина води до изричането на много горчиви истини и до тотален срив на отношенията между добри приятели – цял апокалипсис. Разбира се, всичко е гарнирано с много смях!
art
 
Във футболната комедия „Спанак с картофи”  Тънкоустия (Юлиян Вергов) е простак с фасон със заветна мечта -ФИФА. Лицемерът (Владо Карамазов) с прякор Сапуна, е подляр по душа и пълен аутсайдер. Махмурлията (Захари Бахаров) с прякор Артиста, реди въодушевени рими– “Напусна ме жената.
Заради нея ме боли главата”. Много житейски истини и футболни закачки се изричат от сцената, докато се дискутират качествата на порция спанак с пържени картофи от тримата актьори. В това време запалянковците вилнеят на стадиона!
 
Зрителите могат да гледат двете комедии с Юлиян Вергов, Захари Бахаров и Владо Карамазов с комбиниран билет с отстъпка от касата на кино „Орфей” и от Билетен център пред Общината. Тримата актьори и приятели ще отседнат в хотел в центъра на града. Захари Бахаров ще пристигне два дена по-рано в Пловдив за комедията на Народния театър – „Тестостерон” с Геро и Малин Кръстев.
 

За автора

Вашият коментар