Джони Деп ще се вихри тази вечер на лятно кино Орфей

Две изключителни заглавия очакват почитателите на киното и на Филмовите нощи във Филипополис.

От 21:10 часа ще се завърти втората част на БСП – Бесни страшни пенсии, която разказва за бивш агент на ЦРУ, който прави всичко възможно за да води по-спокоен живот. Но плановете му се променят когато научава, че агенти от Интерпол са тръгнали по петите му. Докато се опитва да изчисти името си той и ексцентричния му партньор Марвин биват информирани, че е бил задействан план от Студената война за тайното внасяне на ядрено оръжие в Русия. Въпрос на време е оръжието да бъде активирано и за да предотврати надвисналата катастрофа Франк е принуден да обедини сили с човека, който преди години е бил отговорен за този проект – странния и психически нестабилен учен Едуард Бейли.

От 23:30 Джони Деп ще прави компания на „Самотният рейнджър“. Филмът е вдъхновен от измислените образи на маскиран, бивш тексаски рейнджър и неговия приятел индианец, които заедно се борят за справедливост в дивия запад.

samotniqt_reidjyr

„Самотният рейнджър“ е вълнуваща история, истинско екранно приключение за прочутия маскиран герой, който оживява по нов, оригинален начин. С динамично действие и остроумно поднесен хумор „Самотният рейнджър” е лудешка надпревара с влака – беглец, поредица от изненадващи прояви на героизъм и комични сблъсъци, в които са въвлечени два необичайни и противоположни персонажа, събрани от съдбата, за да обединят сили в борбата с алчността и разврата.

 

За автора

Вашият коментар