Финалът на Филмови нощи с два шедьовъра

Тазгодишното издание на Филмови нощи във Филипополис ще бъде закрито с два истински филмови шедьовъра. Романтичната драма „Великият Гетсби“ от 1974 година ще се завърти от 21:10 часа, а от 23:30 зрителите ще се насладят на „Само Бог прощава“.

„Великият Гетсби“ разказва историята на семейство Бюканън, които са в елита на обществото, но Том не крие връзката си с истеричната жена на съседа Уилсън. В съседство живее и Джей Гетсби, който търси контакт с Дейзи Бюканън, в която е влюбен преди години, а сега въплъщава идеала му за възвишено. Но Том Бюканън научава за отново припламналите чувства между Дейзи и Джей и обвинява съперника си в незаконни операции. Обърканата Дейзи напуска дома на Гетсби и случайно прегазва г-жа Уилсън с колата на Джей. Г-н Уилсън научава кой е собственика на автомобила и застрелва Гетсби. След месеци Том и Дейзи Бюканън са отново безгрижно светско семейство.

Сюжетът на „Само Бог прощава“ разказва историята на Джулиан (Райън Гослинг), който живее в изгнаниe в Банкок, където управлява тайландски боксьорски клуб, служещ като прикритие за операцията по пренасяне на наркотици, ръководена от семейството му. Когато убиват брат му Били, майка им Джена пристига в града. Тя е жадна за мъст и принуждава Джулиан да намери убиеца. Връзките му с престъпния подземен свят го водят направо до Ангела на отмъщението, вездесъщ пенсиониран полицай, който е едновременно съдия и прокурор. Джена иска Джулиан да го убие, което ще му струва скъпо.

Цените на билетите са съответно 5 и 4 лева. Онлайн резервации и продажби на билети в Boxoffice.bg

Вашият коментар