Коремът – място за изкуство

Бременността е красив и чуден процес….. или поне така казват. Аз съм на друго мнение, но все пак ме впечатли нещо странно и нестандартно. Британката Кари Пристън от My Little Sweet Pea рисува не къде и да е, а именно върху коремите на бременни жени.

Бременната жена трябва да е заобиколена само от красиви неща – да разглежда красиви картини, да слуша красива музика, да чете красиви книги. Това зарежда бъдещата майка с положителни емоции, които се отразяват и върху бебето.

Изкуството носи в себе си всички прелести на заобикалящия ни свят и е неизчерпаем източник на положителни емоции. Това си личи и от нарисуваните от Кари  кореми.

Може би е лудост, ноже би пък  не. Факт е, че е красиво. Всяка една от тези рисунки е отнела на авторката около 2 часа. Тя споделя, че най-любимите й мигове да когато бебето се намеси в рисунката с един-два ритника.

Кари използва бои специално предназначени за употреба върху лице и тяло, а в нейния сайт предлага да нарисува коремите на бъдещите майки и след това да ги снима.

Вашият коментар