Кутия за храна и шестият ден на лятно кино Орфей

Романтичната драма „Кутия за храна“, която ще бъде излъчена в 21:10 часа, е копродукция на Индия, Франция и Германия и разказва за едно от чудесата на Мумбай, което е разнасянето на кутии с храна. От 120 години всяка сутрин общност от 5000 разносвачи на кутии осигурява топла, домашно приготвена храна от къщите на домакините до офисите на съпрузите им. Разносвачите са неграмотни и използват сложна система от цветове и символи, за да се ориентират в лабиринта, който представлява Мумбай. Учени от „Харвард” са анализирали тази система и са заключили, че само една на 4 милиона кутии бива доставена на грешен адрес. Това е историята на една такава кутия. Грешката свързва домакинята Ила Ваид със Саажан Фернандес, самотен мъж, прехвърлил разцвета на живота си.

Късната прожекция ще ни отведе на среща с Крис и Силвия в българския „Шестият ден“. Крис и Силвия се срещат случайно в малък планински град. Тя е дъщеря на крупен бизнесмен, той – обикновен младеж от провинциално градче. Любовта им пламва бързо и неусетно. Провокиран от силното чувство, Крис решава да се премести при любимата си в големия град.

Злощастна случайност, свързана с тъмното минало на бащата на Силви, ще изправи любовта на двамата герои пред тежко изпитание, което ще промени живота им завинаги.

Билети съответно по 5 и 4 лева. Онлайн резервации и продажби на билети в Boxoffice.bg

При дъжд билетите важат за останалите филми от програмата.

Вашият коментар