Моноспектакълът RED на сцената на Библиотеката

Моноспектакълът „RED" ще бъде представен този четвъртък (27 март) от 19:00 часа в пловдивския клуб „Библиотеката". Представлението, базирано на текстове на Ерик Богосян (Секс, наркотици и рокендрол), е  от актьора и режисьор Радослав Йорданов.

 Моноспектакълът е изпълнен с вълнуващи и завладяващи персонажи и с претенцията да бъде сензация, да създаде у зрителя усещания, които ще го изтръгнат от глупавата реалност и ще го пренесат в едно времепространство на желания, радост, болка, любов като в сън на яве.

Това представление е кауза срещу мисленето, че да караш чисто нова кола, да имаш материални придобивки е смисълът на живота. Това представление е посветено на свободата. В него са вплетени почти всички жанрове, където и всеки човек ще намери себе си. В момента, отвсякъде се говори за протести срещу правителства, системи, политики и военни действия. „Ние сме артисти, сцената е нашият протест, нашата сила е там. Кръстил съм спектакъла RED, защото така се казва един от най – добрите текстове в него, защото лампата на моя барометър отдавна свети в този спектър и е готова да експлодира.“

За пореден път актьорът и режисьорът Радослав Йорданов ще ни изненада с позитивна нагласа, невероятно количество енергия и майсторство. Ако не сте гледали вълнуващата пиеса по седем от текстовете на Ерик Богосян (авторът на "SEX, DRUGS and ROCK N`ROLL) , сега е момента да се гмурнете в тръпката, която поражда взривяващият спектакъл "RED", подплатен от скандалност, комедия, гротеска, секс и шамаросващи публиката истини.

"Кръстил съм спектакъла "RED", заради феноменалния текст на "наркоча", който всеки път взривява публиката със своята лудост и оригиналност, но и не само заради него. Лампата на барометъра на моето търпение отдавна свети в този спектър – червено, затова е вход свободен! Това представление е кауза искам да го видят колкото се може повече хора, направил съм го за тях, от любов към изкуството", споделя Радослав Йорданов.

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 0888 938075

За автора

Вашият коментар