Силвия Кацарова специален гост на бала на „Жълтата роза“ в Пловдив

На 27-ми март, от 19.00 часа в зала „Бендида” на Новотел  – Пловдив ще се проведе ежегодният пролетен благотворителен бал на "Жълтата роза", организиран от „Зонта – клуб” подчинен на мотото на клуба „ПОДАЙ РЪКА, СБЪДНИ МЕЧТА!”.  Тази година "Кавалер на жълтата роза" ще се връчи на фирма Шнайдер ,за инициативата "Използвай краката си", която се проведе през август миналата година. 

Събраните средства от продадените покани, базара, томболата и търга са предназначени за закупуване на медицински апарат – авторефрактометър за ранна диагностика на очни аномалии при бебета и деца до 5 годишна възраст.  

Уредът ще бъде дарен на детския кабинет в  Очна клиника при УМБАЛ „Св. Георги” – гр. Пловдив.

За гостите си дамите от клуба  са приготвили много изкушаващи предложения и приятни забавления. За ценителите на изкуството има подбрана специална колекция картини от известни художници, които са съпричастни към идеите и проектите на Зонта  – клуб Пловдив.  

Организаторките разкриха, че са се постарали със специален кулинарен щанд с различни лакомства, както и специални сладки изкушения.

Специален гост на бала ще е Силвия Кацарова, която се зарича да разчувства сърцата на гостите с нежния си глас и да вдигне всички на дансинга. А дамите от клуба се надяват до края на вечерта да се съберат средствата за уреда, който желаят да дарят на болница „Св. Георги” – гр. Пловдив, за да реализират по този начин поредното си добро благотворително деяние. 

Вижте още за събитията на "Кавалер на жълтата роза" тук преди 2 години с гост Любо Нейков. 

Гост миналата година пък бе Хилда Казасян

 

За автора

Вашият коментар