Петъчна доза смях и страсти в лятно кино Орфей

В хитовата испанска комедия „Испанска афера“ баският националист Колдо полудява, когато разбира, че дъщеря му Амая се е разделила с Рафа и планира да се омъжи за чужденец. Дори по-лошо, човекът е каталунец – "… тези хора, които мислят, че са дори по-малко испанци от баските!" Това наистина го разтърсва и решен да спре сватбата Колдо събира смелост да пресече границата с баските чак до Южна Испания, за да търси Рафа. Испанският филм във филмовите нощи в Пловдив е с начален час 21.10, тази вечер – 15 юли.

За пропусналите първата прожекция на българското заглавие 11А в  летните филмови нощи, сега е моментът да наваксат. Сюжетът на 11А проследява историята на Лина – бивша състезателка по спортни танци, която приема предизвикателство, за което отдавна е мечтала – да бъде преподавател  по литература в елитна столична гимназия.

На пръв поглед  Лина има всичко необходимо, за да се справи с работата – нужното образование, вродена доброта и състезателена борбеност. Но учениците, на които трябва да бъде класен ръководител, се оказват неконтролируеми и разглезени богаташки деца, на които не са им чужди наркотиците, алкохола, своенравието, бунтарския дух и надменността. Филмът 11 А започва в 23.20 часа.

Цената на билетите е 6 лв. Може да ги закупите на касата на киното или онлайн.

Вашият коментар